Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Posprejování výmalby podchodu

PRAHA VENKOV - ZÁPAD - Jednání pachatelů zachytil kamerový záznam 

 
K případu poškození cizí věci došlo dne 19. června 2015 v době od 02:45 hodin do 03:30 hodin v obci Dobřichovice, v ulici Tyršova u nádraží ČD, kde pachatelé posprejovali výmalbu podchodu a svým jednáním způsobili škodu ve výši 10.000,- Kč.
Provedeným šetřením bylo zjištěno, že na místě činu se nachází kamerový systém, který protiprávní jednání neznámých pachatelů zachycuje. Do podchodu postupně přišly tři osoby se třemi jízdními koly, z nichž jedna osoba sledovala okolí, a dvě osoby posprejovaly výmalbu podchodu. Osoba, která sledovala okolí, přišla s jízdním kolem bílé barvy, na hlavě měla bílou cyklistickou helmu, bundu a kalhoty černé barvy. Další osoba přišla s jízdním kolem tmavé barvy, které má na pravém řídítku zavěšenou tašku. Tato osoba má na sobě cyklistickou helmu modré barvy, černou bundu s blíže nezjištěným bílým nápisem na prsou, černé kalhoty a výrazně růžové sportovní boty. Třetí osobě patří jízdní kolo tmavé barvy, které má v přední části úložný koš a má zahnuté konce řídítek. Na hlavě má nasazenou světle zelenou cyklistickou helmu, na zádech má černý batoh, ve kterém jsou uloženy tři tenisové pálky. Oblečena je do šedé bundy s kapucí, černých kalhot a černých bot s bílou podrážkou.
Žádáme občany, kteří poznali pachatele na fotografiích z kamerového záznamu nebo by měli informace vedoucí ke ztotožnění pachatelů, aby zavolali na číslo 974 882 740 nebo 602 750 902.


por. Bc. Jana Dětská
tisková mluvčí
P ČR  Praha venkov - ZÁPAD
23. července 2015
 

vytisknout  e-mailem