Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Potrestání neunikne

CHOMUTOV - Dodatečně objasněné vloupání, Cigarety bez placení, Zloděj v kurníku..... 

Potrestání neunikne
Téměř na konci října loňského roku se kdosi vloupal do rodinného domu v Klášterci nad Ohří. Tehdy majitel uvedl, že přišel o věci za 5500 korun, na zařízení vznikla škoda přibližně 600 korun. Z uvedeného vloupání mohli nyní kriminalisté z Kadaně obvinit 35letého místního obyvatele. Obvinění za ním putovalo do vazební věznice v Litoměřicích, kde se v současné době nachází z důvodů spáchání jiné trestné činnosti.
 
Cigarety bez placení
Škodu za téměř 22 tisíc korun způsobil svým jednáním 22letý Jirkovák. Tento měsíc totiž vnikl do prodejny tabáku v centru okresního města. Z prodejny si odnesl kartony cigaret různých značek. Na základě zjištěných skutečností bylo muži sděleno podezření z krádeže, vyšetřování nadále pokračuje.
 
Zloděj v kurníku
Vniknutí na zahradní parcelu v Jirkově vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení. Kdosi poškodil vstupní dveře do kurníku a následně odešel s lupem, který v tomto případě představoval deset nosnic slepice červené. Celkovou škodu majitel vyčíslil na 1700 korun.
Zloděj v kurníku.mp3
 
Spal, kde neměl
Do zahrádkářské kolonie v Klášterci nad Ohří vnikl 37letý muž z Vejprt. Nejdříve musel překonat oplocení, pak poškodil okno u zahradní chatky a dostal se dovnitř. Na místě přespal, nic neodcizil. Po zadržení mu bylo sděleno podezření z trestného činu porušování domovní svobody. Zkrácené přípravné řízení je vedeno na místním oddělení policie v Klášterci nad Ohří.
 
Dvakrát dřevo
Oznámení o krádeži dřevní hmoty přijali policisté v Klášterci nad Ohří. Kdosi naložil a odvezl volně složené borové a dubové dřevo, které poškozená firma složila u silnice vedoucí z města do obce Hradiště. Škoda se vyšplhala na 9 tisíc korun.
Obdobného jednání se kdosi dopustil v lesním prostoru mezi obcemi Úhošťany a Vintířov, kde na dvou místech pořezal a odcizil více než desítku vzrostlých dubů. Škodu poškozený vyčíslil také na 9 tisíc korun. Tuto krádež vyšetřují policisté z Kadaně.
 
Napadení před kulturákem
Z výtržnictví a ublížení na zdraví je podezřelý 29letý muž z okresního města. Před kulturním domem v Kadani napadl dalšího muže ranami pěstí do obličeje. Zranění si vyžádalo ošetření u lékaře, pracovní neschopnost naštěstí nenastala. Kromě toho vznikla napadenému také škoda na oblečení a mobilním telefonu v celkové výši
9 tisíc korun. Co incident vyprovokovalo, je předmětem dalšího vyšetřování policistů v Kadani.  
Napadení před kulturákem.mp3 
 
19. března 2014  
nprap. Marie Pivková   
tisková mluvčí PIS Chomutov
tlf. 974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz 
 

vytisknout  e-mailem