Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Požár chaty

CHOMUTOV - Dřevěná chata vyhořela, Domů bez peněženky...... 

Požár chaty

V zahrádkářské kolonii v obci Chbany Poláky včera hořelo. Kolem páté hodiny ráno zde začala hořet jedna z dřevěných chat na pozemku poškozeného. Oheň brzy zachvátil celou chatu i s vybavením. Zraněn nebyl naštěstí nikdo, škoda byla odhadnuta na jeden milion korun. Na místě zasahovalo několik hasičských sborů. Přesnou příčinu požáru určí až další šetření kriminalistů z Kadaně.

 

Domů bez peněženky

Na vlastní neopatrnost doplatila návštěvnice pošty na chomutovském sídlišti. Včera dopoledne zde zapomněla odloženou svoji peněženku s hotovostí a osobními doklady. Když to posléze zjistila, byla peněženka pryč. Škodu vyčíslila na jeden tisíc korun. Uvedené jednání vyšetřují chomutovští policisté.

 

Půjčené peníze nevrací

Prostřednictvím internetových stránek požádal poškozenou firmu o úvěr 24letý muž z Kadaně. Po schválení obdržel částku 4900 korun. Vyplacené finanční prostředky však podle dohody nesplácí a je nekontaktní. Při následném šetření bylo zjištěno, že již při žádosti o úvěr uvedl nepravdivé údaje o své osobě. Uvedené jednání policisté vyhodnotili jako úvěrový podvod.

 

2. září 2016

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tle. 974 433 207

mob. 724 189 729

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

 

vytisknout  e-mailem