Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Požár čtyřpatrového obytného domu

KARLOVY VARY - Požár domu na Vítězné ulici 

Dnes kolem půl osmé ráno bylo přijato na linku 158 oznámení o požáru čtyřpatrového obytného domu. Policisté na místě zjistili, že se jedná o požár bytu ve čtvrtém patře. Při prováděném šetření policisté od svědků zjistili, že z domu utíkali dva muži vietnamské národnosti, kteří měli ohořelé oblečení na zádech. Z místa ujeli v osobním vozidle Škoda Felicia, stříbrné barvy s karlovarskou registrační značkou. Okamžitě bylo provedeno uzavření Karlovarského kraje a vyhlášeno pátrání po vozidle a osádce.
 
Během hodiny se muže s vozidlem podařilo zadržet sokolovským policistům v době, kdy s vozidlem ujížděli na obec Královské Poříčí. Po zadržení byli oba muži převezeni do nemocnice na ošetření. Jeden z mužů byl letecky převezen na popáleninové centrum do Prahy. Druhý z mužů bude kriminalisty vyslechnut, pokud to jeho zdravotní stav dovolí.  Po provedeném výslechu byl zadržený jednadvacetiletý muž na základě rozhodnutí Okresního soudu vzat do vazby. Škoda na domu byla předběžně odhadnuta na částku přesahující 5 miliony korun.
 
V bytě byly nalezeny části varny drog. Jak velké zatím není známo, protože na místě stále zasahují hasiči. Ve vozidle policisté nalezli různé chemikálie, které by mohli sloužit k výrobě drog.
 
por. Ing. Bc. Pavel Valenta
26.11.2010

vytisknout  e-mailem