Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Požár na sídlišti

CHOMUTOV - Plastový kontejner na komunální odpad uhasili hasiči, Zloděj v domě....  

Hořela popelnice
Před domem na sídlišti Kamenná v Chomutově došlo k požáru. Hasiči na místě uhasili plastový kontejner na komunální odpad. Příčina požáru je předmětem dalšího šetření chomutovských policistů, není vyloučeno, že nádobu kdosi zapálil úmyslně. Technickým službám vznikla škoda za 6500 korun. Ke zranění osob ani jiné škodě nedošlo. Případnému žháři hrozí obvinění z trestného činu poškození cizí věci.

Zloděj v domě
Chomutovští policisté přijali oznámení o vniknutí do domu v ulici Vikové-Kunětické. Po příchodu na místo zjistili, že kdosi vnikl otevřeným oknem do přízemního bytu a všechno zde prohledal. Majitelka přišla nejen o mobilní telefon, peněženku s hotovostí, osobní doklady, ale i o různé šperky. Celková škoda se vyšplhala na necelých 17 tisíc korun. Případnému pachateli hrozí obvinění nejen z krádeže, ale i z porušování domovní svobody a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Nedodržel zákaz
Až tříletý pobyt za mřížemi hrozí v případě odsouzení 30letému muži z okresního města. Policisté ho kontrolovali v obci Hořenec, kde projížděl s vozidlem Kia Pregio. Následné vyšetřování prokázalo, že za volantem nemá co pohledávat. Magistrát Chomutova mu totiž vyslovil zákaz řízení motorových vozidel pro všechny skupiny, který má platnost až do roku 2017. Tento zákaz porušil. Muž musel svoji jízdu ukončit a byl převezen na policejní útvar ve Březně. Tam mu bylo sděleno podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

26. května 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem