Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Požár v centru Plzně

PLZEŇ - Požár, který zachvátil koncem dubna bytový dům v Tylově ulici, byl založen úmyslně. Pomozte s objasněním tohoto případu. 

     Policisté Policie České republiky pátrají po neznámém pachateli, který je podezřelý ze spáchání přečinu poškození cizí věci. Ke skutku došlo v bytovém domě v Plzni na ulici Tylova 28. Dne 25. dubna tohoto roku okolo šesté hodiny ranní neznámý pachatel v přízemí činžovního domu a ve sklepních prostorách této nemovitosti úmyslně založil požár. Ten si vyžádal zásah všech složek integrovaného záchranného systému a evakuaci obyvatel domu. Čtyři osoby musely být ošetřeny záchranáři, neboť utrpěly intoxikaci zplodinami hoření. Hmotná škoda, která byla požárem způsobena, byla znalcem odhadnuta na tři sta tisíc korun.
     V průběhu šetření události měli plzeňští kriminalisté mimo jiné k dispozici i kamerový záznam. Na něm je zachycen muž, který do domu vstupuje krátce před vznikem požáru a zhruba deset minut poté z objektu odchází.
 
     Žádáme všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat muže zachyceného na záběrech kamerového systému, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158. Jeho výpověď může být cenná z hlediska objasnění skutku a klíčová pro dopadení pachatele. Rovněž se obracíme na všechny, kteří se v předmětné době na uvedeném místě nebo v jeho okolí pohybovali a všimli si jakékoli podezřelé osoby nebo podezřelého chování, aby nám o tom podali zprávu.
 
por. Ing. Hana Štefflová
9. června 2015
 
 
   
Odkazy do noveho okna

Požár 1

Požár 1 

Detailní náhled

Požár 2

Požár 2 

Detailní náhled

Požár 3

Požár 3 

Detailní náhled

Požár 4

Požár 4 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem