Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Požár v obci

CHOMUTOV - Hořela dílna, majitele se nadýchal, Nedal cigaretu, dostal ránu.... 

Požár dílny
Jirkovští policisté vyjížděli včera do obce Boleboř, kde došlo k požáru. Na místě zjistili, že hořelo v prostorách dílny, která je spojená se skladištěm. Oheň uhasili hasiči, na místo se rovněž dostavila záchranná služba, neboť se majitel nadýchal zplodin. Muže ošetřili na místě, neutrpěl žádná zranění, pracovní neschopnost nenastala. Předběžná škoda byla vyčíslena na 301 tisíc korun. Co bylo příčinou požáru je předmětem dalšího vyšetřování.

Nedal cigaretu, dostal ráno
Kriminalisté v Kadani vyšetřují jednání 43letého muže z Klášterce nad Ohří. V ulici 17. Listopadu oslovil dalšího muže a požadoval vydání cigaret. Po odmítnutí ho fyzicky napadl. Po pádu na zem mu cigarety sebral. Následně ještě požadoval peníze a bundu. Po slibu obstarání peněz napadený z místa odešel a přivolal policii. Jednání násilníka policisté vyhodnotili jako loupež.

Peníze si vzal, dřevo nedodal
Jednání 55letého muže vyšetřují chomutovští policisté. Před časem uzavřel dohodu s poškozeným, že mu obstará palivové dříví. Za tímto účelem od něj převzal hotovost ve výši 13900 korun. Po převzetí peněz se ale odmlčel, na telefony nereaguje, dřevo do dnešního dne neobstaral, peníze nevrátil. Za podvod může skončit v případě odsouzení až na dva roky ve vězení.

Vyveden z restaurace
Nevhodně se choval ve vejprtské restauraci 29letý místní obyvatel. Po vypití piva se začal chovat agresivně a tak byl obsluhou vyveden ven. Ani tam si nedal pokoj, ale napadl dalšího muže a požadoval po něm vrácení finanční hotovosti. Ohrožoval ho nožem a tak muž na nic nečekal a z místa utekl. Násilník byl zadržen a skončil v policejní cele. Jeho jednání bylo vyhodnoceno jako vydírání. Nadále vyšetřují policisté z Vejprt.

Telefon ztratila na sjezdovce
Žena z Jirkova oznámila na policii, že přišla o telefon. Při lyžování na sjezdovce v areálu Klínovec jí přístroj vypadl na neznámém místě. Kdosi ho nalezl, ale neodevzdal a nález si nechal. Ženě vznikla škoda za 5 tisíc korun. Skutek policisté vyšetřují jako zatajení věci.


20. ledna 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem