Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Požár ve Vizovicích

ZLÍNSKO: Policisté vyšetřují spolu s hasiči. 

V noci na dnešek hořelo v budově ve Vizovicích. Vyšetřovatelé z řad policie i hasičů jsou na místě a zjišťují příčinu. Nikdo neutrpěl žádné zranění, ani tři lidé, kteří byli v době požáru v obytné části domu.
Hořet začalo ve středu po desáté hodině večer v objektu, kde dříve bývala stolárna. V podkroví byli lidé, kteří se snažili oheň hasit pomocí přenosného hasičáku a kýblů s vodou. Plameny se však rozšířily tak, že jejich síly nestačily a museli zavolat pomoc. Oheň se profesionálním hasičům podařilo zlikvidovat až kolem čtvrté hodiny ráno.
Týmy hasičských i policejních vyšetřovatelů nyní zjišťují přesnou příčinu požáru a to, jestli ho někdo založil úmyslně či vznikl nedbalostí. Na místě je také služební pes Policie ČR, který je cvičený na vyhledávání těkavých látek.
Ve vyhořelém prostoru se mimo jiné našly zbytky chemikálií, které nasvědčují tomu, že tam mohla být varna pervitinu. Jestli šlo o kompletní a funkční varnu, ukážou až výsledky rozborů, které zadáme na oddělení kriminalistických technik a expertíz v Brně. Policie ČR ve Zlíně se případem nadále zabývá.

 

 24. března 2011, mjr. Ing. Jana Bartíková

 

Bývalá stolárnaBývalá stolárna
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Požár Vizovice

vytisknout  e-mailem