Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pozitivní test

CHOMUTOV - Řidiče kontrolovala hlídka policie, Zloděj v garáži.... 

Pozitivní test

Včera v nočních hodinách kontrolovala hlídka projíždějící vozidlo v ulici V Alejích. Součástí kontroly u 22letého řidiče z okresního města byl i test na přítomnost zakázaných látek, který byl pozitivní. Muž souhlasil s odběrem krve, o dalším postupu bude rozhodnuto na základě provedeného rozboru. Vyšetřují chomutovští  policisté.

Zloděj v garáži

V noci z neděle na pondělí vnikl dosud neznámý pachatel do garáže v Šafaříkově ulici. Z police zmizely čtyři kusy elektronových kol s letními pneumatikami. Kromě toho majitel zjistil, že došlo k poškození přední kapoty u zaparkovaného vozidla. Na auto zřejmě pachatel vylez, aby dosáhl na polici, kde se kola nacházela. Uvedené jednání  chomutovští policisté vyšetřují jako krádež.

Našel, nevrátil

Na útvar policie v Kadani se obrátil poškozený a oznámil ztrátu peněženky. Zaměstnanec přepravní společnosti při cestě z jídelny do auta před budovou tušimické elektrárny svoji peněženku ztratil. Kdosi ji našel, nevrátil a téměř 22 tisíc korun si nechal. Uvedeným jednáním se dopustil trestného činu zatajení věci.

7. listopadu 2017

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207 

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem