Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Pozná někdo muže, který ukradl BMW?

NÁCHODSKO – Policisté získali video z benzínky, kde tankoval. 

Náchodští kriminalisté stále pátrají po mladém muži, který předminulý týden ve středu 23. 10. 2013 drze ukradl z autobazaru v Jaroměři stříbrné BMW 535 v hodnotě 281.000 korun. Mladík v nápadné pruhované mikině ve věku okolo 25 let využil chvilky při výměně řidičů po předváděcí jízdě, kdy se na moment ocitl v autě sám. Pak šlápl na plyn a byl pryč.
 
BMW_foto_pumpa_1BMW_foto_pumpa_1
V průběhu vyhlášeného pátrání jsme odcizené BMW vypátrali na silnici vedoucí od Hradce Králové směrem na Jičín. Ujíždějící automobil policejní hlídka nějaký čas pronásledovala, v kopcovitém a zatáčkovitém terénu u Milovic jim však vůz zmizel.
 
V průběhu vyšetřování se nám podařilo získat záznamy z bezpečnostních kamer, kdy ujíždějící řidič s BMW tankoval na benzínce v Černožicích. U benzínky ovšem velmi spěchal. Do nádrže bavoráka nalil pár litrů a pak svižně odjel od pumpy bez placení. 
 
Znovu připomínáme popis mladíka: věk okolo 25 let, byl asi 175 cm vysoký, na sobě měl světle modré rifle, pruhovanou mikinu, na ní světle modrou bundu a na hlavě kšiltovku.
 
Policisté žádají veřejnost, pokud by mladého muže na záznamu z bezpečnostních kamer někdo poznal, nebo věděl o jeho dalším pohybu či o dalším tankování pohonných hmot, aby tyto informace poskytl náchodským policistům na tel. 974 534 111 nebo bezplatné lince 158.
 
por. Mgr. Eva Prachařová
5. 11. 2013 v 12.45 hodin

vytisknout  e-mailem