Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Poznáte je?

BLANENSKO: Pomozte identifikovat osoby od bankomatů. 

     V souvislosti s krádežemi platebních karet policisté na Blanensku zjišťují totožnost tří osob, které by mohly vnést světlo do případu rozsáhlejší majetkové trestné činnosti. Tito tři lidé se totiž pohybovali v blízkosti bankomatů v době, kdy tam neznámý pachatel vybíral z nelegálně získaných platebních karet hotovost.
   
    Na Blanensku se v poslední době stalo několik případů, kdy dosud neznámí zloději odcizili tašky nebo kabelky, v nichž byly kromě dokladů a dalších osobních věcí také platební karty. V jednom z případů, který se stal začátkem měsíce  června,  zloději využili toho, že majitel měl v tašce v blízkosti platební karty uložen také PIN kód. Ze tří platebních karet tak zloději na pěti místech úspěšně, bez problémů, vybrali finanční hotovost ve výši 70 tisíc korun.
 
    Vzhledem k tomu, že podobný případ se stal vloni v našem okrese ve stejném časovém období, pracují kriminalisté i s verzí, že se může jednat o pachatele, kteří se na Blanensku pohybují v souvislosti s dovolenými nebo rekreacemi.  
 
    Policie věc šetří po podezření ze spáchání trestného činu krádeže a Neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.
V případě, že byste poznali osoby, které vidíte na záznamech z bezpečnostních kamer, kontaktujte policii na telefon blanenských kriminalistů 607 706 676.

    por. Mgr. Iva Šebková, 26.8.2011

Odkazy do noveho okna

Dve zeny

Dve zeny 

Detailní náhled

Mladsi zena

Mladsi zena 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem