Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Policisté hledají důležitého svědka

JABLONEC NAD NISOU - Policisté žádají o pomoc při ustanovení muže, který by pro ně mohl být důležitým svědkem při šetření případu, kdy dosud neznámý pachatel vzal zapomenuté peníze z bankomatu v prostoru prodejny Kaufland ve Mšeně. 

Ve středu 29. června letošního roku v prostoru prodejny Kaufland v ulici U Kostela v Jablonci nad Nisou – Mšeně dosud neznámý pachatel vzal z bankomatu vybranou hotovost ve výši 5.000,- Kč v pěti českých tisícikorunových bankovkách, kterou si tam při samotném výběru zapomněl v roztržitosti odebrat její majitel. Poškozený muž si uvedenou hotovost z tohoto bankomatu vybral v čase 13.26 hodin. Když si celou věc uvědomil a po pěti minutách se na místo výběru vrátil, žádné peníze tam již nenašel. Neznámý pachatel si tedy přisvojil cizí věc, kterou našel. Policisté z Obvodního oddělení v Jablonci nad Nisou – Mšeně, kteří celý případ v současné době šetří, již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu zatajení věci.


Mšenští policisté v rámci prováděného šetření zajistili kamerové záznamy z prodejny Kaufland, které zachytili pro ně velmi důležitého svědka spáchání uvedeného skutku, který nápadně při chůzi nápadně kulhá. Proto nyní žádají o pomoc i širokou veřejnost.

Kdo by z občanů na zveřejněných fotografiích poznal zachyceného muže a měl jakékoliv informace směřující ke zjištění jeho totožnosti, ať se osobně obrátí na kteroukoliv policejní služebnu nebo své poznatky sdělí policistům telefonicky na bezplatné lince 158, případně policistům přímo na Obvodní oddělení ve Mšeně na mobilní telefon 607 058 508. Občané mohou také mšenské policisty kontaktovat písemně prostřednictvím e-mailu  jn.oo.mseno@pcr.cz .



15. 7. 2016
nprap. Dagmar Sochorová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem