Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Poznáte muže na fotografiích

KLADENSKO – Pomozte odhalit jeho totožnost. 

V sobotu 9. února 2019 přijali policisté Obvodního oddělení Kladno – Kročehlavy oznámení, že v prodejně spotu v obchodním centru v Kladně v Hřebečské ulici došlo po druhé hodině odpolední ke krádeži.

Zatím nezjištěný muž tmavé pleti, vysoký 185 až 190 cm s černými vlasy, který byl v té době oblečen do tmavě modré zimní bundy, tmavých džínů a s sebou měl batoh zn. Everlast, si ve výše zmiňované prodejně vložil do přineseného batohu značkové tepláky Russell Athletic v hodnotě 799,- Kč. Na nohy si nazul sportovní boty zn. Nike v hodnotě 1.300,- Kč.

Zřejmě ho při krádeži něco, nebo někdo vyrušil, takže vyběhl z prodejny, na místě však zanechal batoh s kradeným zbožím a své použité boty.

Policisté tyto věci zajistili a předali kriminalistickému technikovi k dalšímu zkoumání.

Případ je prošetřován jako přečin krádeže a pachateli hrozí až dva roky za mřížemi.

Vzhledem k tomu, že v celém objektu je nainstalován kamerový systém, podařilo se zjistit podobu podezřelého.

Aby se podařilo výtečníka vypátrat a dopadnout, přivítal by vyšetřovatel případu poznatky, které by vedly k odhalení totožnosti muže, kterého zachytily výše zmiňované bezpečnostní kamery.

Jakékoliv informace k její osobě je možné sdělit osobně na Obvodní oddělení policie Kladno – Kročehlavy, nebo kontaktovat policisty na telefonním čísle 974 873 576. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.

Děkujeme za spolupráci.

nprap. Michaela Nováková
tisková mluvčí
P ČR Kladno
26. února 2019

vytisknout  e-mailem