Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Poznáte muže na fotografiích?

JABLONEC NAD NISOU – Policisté pátrají po muži, který vybíral peníze z bankomatu odcizenou platební kartou. 

Minulý měsíc 18. dubna dopoledne krátce před jedenáctou hodinou v prodejně Kaufland v Jateční ulici v Jablonci nad Nisou dosud neznámý pachatel využil chvilkové nepozornosti ženy, která si odložila kabelku do sedáku pro děti u nákupního vozíku. V této době žena se svým mužem u automatu vraceli láhve a v okamžiku, kdy byli oba otočeni zády k tomuto košíku, pachatel odcizil ženinu kabelku i se všemi věcmi, které v ní měla uložené. Mimo jiného měla v kabelce i peněženku, ve které byla nejen finanční hotovost, ale také platební karta i s poznamenaným PINem.

BANKOMAT 1
Provedeným šetřením policisté zjistili, že prostřednictvím této odcizené karty dosud neznámý muž učinil u jednoho z bankomatů v centru města Jablonce nad Nisou ještě týž den kolem jedenácté hodiny dva neoprávněné výběry, kdy se zmocnil celkové finanční částky 20.000,- Kč. Tím vyčerpal nastavený denní limit pro výběr hotovosti. Více již vybrat nestačil, jelikož okradená žena nechala tuto platební kartu zablokovat.

Policisté z Obvodního oddělení v Jablonci nad Nisou, kteří celý případ šetří, nyní žádají o pomoc širokou veřejnost. Pokud někdo z občanů má jakékoliv informace směřující ke zjištění totožnosti zachyceného na fotografiích, ať je sdělí na kterékoliv policejní služebně nebo telefonicky na bezplatné lince 158. Můžete samozřejmě také kontaktovat policisty přímo na Obvodním oddělení v Jablonci nad Nisou, a to osobně nebo telefonicky na tel. č. 974 480 100.


17. 5. 2019
nprap. Dagmar Sochorová
Oddělení tisku a prevence
Jablonec nad Nisou

Odkazy do noveho okna

BANKOMAT 1

BANKOMAT 1 

Detailní náhled

BANKOMAT 2

BANKOMAT 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem