Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Poznáte osoby na záznamu z kamer

KLADNSKO – Pomozte odhalit zloděje. 

Ve čtvrtek 8. září 2016 přijali kladenští policisté oznámení o krádeži zlatých šperků v provozovně zlatnictví v Kladně v Havířské ulici. K tomu došlo mezi půl jednou a jednou hodinou odpolední. Do prodejny nejprve vstoupily dvě ženy, které po prodavačce požadovaly, aby jim ukázala dětské náušnice. Předstíraly zájem o vystavené zboží a živě s obsluhou komunikovaly. Následně za nimi do prodejny vešli dva muži, kteří opět požadovali ukázat zboží. Po prodejně se pohybovali všichni nekontrolovatelně, ženy několikrát telefonovaly a provozovnu opustily. Nakonec zůstal v obchodě pouze jeden muž, který si vybral náušnice, které zaplatil a z provozovny odešel.

Následně prodavačka zjistila, že jí po odsunutí vnitřního skla u výlohy bylo odcizeno plato s řetízky, čímž společnosti byla způsobena škoda cca 100.000,- Kč.

Provozovna je monitorována kamerovým systémem a záběry z tohoto zařízení majitel předložil policistům jako důkaz. Na záběrech jsou dobře rozpoznatelné osoby, ale i mechanismus, jakým odcizily výše zmiňované zboží.

Žádáme proto o spolupráci při pátrání po těchto pachatelích. Jakékoliv informace o skupině, která je zachycena na záběrech, přivítají policisté Obvodního oddělení Kladno osobně na adrese nám. E. Beneše 1613, nebo na telefonním čísle 974 873 500. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.

K popisu pachatelů můžeme uvést, že se jedná o dvě ženy ve věku asi 30 let. Jedna štíhlejší, vysoká asi 160 cm. Na sobě měla bílé triko s nápisy a na pravé ruce tetování. Vlasy měla černé, dlouhé a stažené do culíku. Dále měla lesklou černou kabelku s kulatým znakem uprostřed. Druhá žena byla silnější, vysoká také asi 160cm, měla dlouhé černé vlasy a také stažené do culíku. Na sobě měla šedé triko s nápisy, měla větší poprsí. Muži byli ve věku také asi 30 let, oba byli štíhlé postavy a vysocí asi 170cm. Jeden z nich měl špatnou pleť, měl jizvy nejspíše po akné.

Děkujeme za spolupráci.

nprap. Michaela Nováková
tisková mluvčí
P ČR Kladno
18. září 2016 

Odkazy do noveho okna

Pachatelé - zlatnictví

Pachatelé - zlatnictví 

Detailní náhled

Pachatelé - zlatnictví

Pachatelé - zlatnictví 

Detailní náhled

Pachatelé - zlatnictví

Pachatelé - zlatnictví 

Detailní náhled

Pachatelé - zlatnictví

Pachatelé - zlatnictví 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem