Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Poznáte pachatele krádeže? - AKTUALIZACE

JABLONEC NAD NISOU - Ve čtvrtek 25. června byl při krádeži parfémů v prodejně DM drogerie v Rýnovce kamerovým systémem zachycen dosud neznámý pachatel.  

 
Ve čtvrtek 25. června letošního roku v prodejně DM drogerie v obchodním centru Rýnovka v Jablonci nad Nisou v ulici Želivského dosud neznámý pachatel dopoledne v 10.32 – 10.33 hodin odcizil celkem 15 kusů pánských i dámských parfémů značek Mexx, Versace a Replay – vše v celkové hodnotě 8.205,- Kč. Neznámý pachatel byl při tomto jednání zachycen kamerovým systémem, který je v prodejně umístěn.
 
 
Ze získaného kamerového záznamu byly vytvořeny fotografie neznámého pachatele:
 
Jedná se o muže s krátkými tmavými vlasy, drobným knírkem, oblečeného v černé šusťákové bundě zn. Adidas s bílými pruhy, světlých kalhotách a tmavé sportovní obuvi.
 
Policisté z Obvodního oddělení ve Mšeně, kteří celý případ šetří, ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření se spáchání trestného činu krádeže.
 
Vzhledem k tomu, že se policistům do současné doby na základě dosud prováděného šetření nepodařilo ustanovit osobu pachatele, žádají nyní o spolupráci širokou veřejnost.
 
Policisté přivítají od občanů jakékoliv informace směřující ke zjištění totožnosti neznámého pachatele zachyceného na fotografiích z kamerového záznamu. Všechny tyto poznatky mohou občané volat na bezplatnou linku 158 nebo na telefonní číslo Obvodního oddělení ve Mšeně: 974 480 700. Lidé mohou mšenské policisty kontaktovat také písemně prostřednictvím e-mailové adresy  jn.oo.mseno@pcr.cz. Samozřejmě, že veškeré informace k uvedenému neznámému pachateli mohou občané sdělit policistům i osobně na kterékoliv služebně.
 
 
20. 7. 2015
nprap. Dagmar Sochorová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí
 
 
 
AKTUALIZACE ze dne 23. 7. 2015:
 
Dnes se na Obvodní oddělení ve Mšeně sám dostavil 23letý muž, který se přišel přiznat k výše uvedené krádeži parfémů v prodejně DM drogerie v obchodním centru Rýnovka. O tom, že policisté po něm pátrají prostřednictvím médií, se dozvěděl od svých známých, kteří ho na zveřejněných fotografiích poznali. Mšenští policisté mu již ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření ze spáchání trestného činu krádeže, za který mu nyní hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.
 
23. 7. 2015
nprap. Dagmar Sochorová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí
 
 
 

vytisknout  e-mailem