Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Poznáte pachatele?

Od pětadvacátého února prošetřují policisté čtvrtého policejního obvodu případ pokusu krádeže vloupáním. 

K události došlo v období od devatenáctého do pětadvacátého února v ulici F. Jansy v Praze 10. V uvedeném období se dva neznámí pachatelé po vypáčení vchodových dveří a vrat vloupali do garáže. Zde se snažili odcizit zaparkovaný skútr, což se jim ale nepovedlo. Jediné co dokázali, bylo poškodit krycí plachtu, zámek řidítek a spínací skříňku motocyklu. Po tomto neúspěchu odešli neznámo kam.
Policisté prošetřující tuto událost proto pátrají po dvojici mladíků ve věku kolem pětadvaceti let, kteří jsou štíhlých, 170 – 180 cm vysokých postav. První z mladíků byl oblečen do krátké zimní bundy, takzvaného „bombra“ a riflí. Druhý měl na sobě tříčtvrteční zimní bundu s kapucí, jejíž lem byl obšit kožešinou a rifle. Pachatelé si sebou přivedli i svého čtyřnohého „přítele“, konkrétně psa bojového plemene.
Policisté nyní po popsané dvojici pátrají, kdy se snaží zjistit totožnost obou nenechavců a jejich místo pobytu. Proto touto cestou prosíme o pomoc širokou veřejnost při zjišťování těchto údajů. Jakékoliv poznatky k hledaným mohou pozorní občané předat policistům prostřednictvím linky tísňového volání 158.
 
kpt. Mgr. Tomáš Hulan 2. 3. 2012
Odkazy do noveho okna

Pachatel vloupání 1

Pachatel vloupání 1 

Detailní náhled

Pachatel vloupání 2

Pachatel vloupání 2 

Detailní náhled

Pes pachatelů

Pes pachatelů 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem