Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Poznáte ženu na fotografii? AKTUALIZACE

PLZEŇ - Je důležitá pro vedené trestní řízení. Policisté se proto při zjišťování její totožnosti obracejí na veřejnost. 

AKTUALIZACE - Osoba zachycená na fotografii byla ztotožněna. Policisté se případem nadále zabývají. Děkujeme všem za spolupráci.

Policisté obvodního oddělení Plzeň – střed se zabývají případem krádeže, ke kterému došlo dne 20. dubna 2024 v půl druhé odpoledne v Plzni v Husově ulici. Podle dosud zjištěných informací neznámý pachatel měl využít situace, kdy na odkládací ploše pokladní zóny v prodejně potravin nalezl a poté měl odcizit peněženku, ve které měl poškozený finanční hotovost, osobní doklady a platební kartu. 
Ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež v jednočinném souběhu s přečinem neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Při objasňování těchto skutků mají k dispozici fotografie z kamerového záznamu, na kterých je zachycená osoba důležitá pro vedené trestní řízení.   
Policisté se obracejí na veřejnost a žádají občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu, která je na fotografii, aby informace sdělili policistům na nejbližším obvodním oddělení nebo zavolali na linku 158. Děkujeme.

por. Dagmar Brožová
21. června 2024

vytisknout  e-mailem