Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Poznáte ženu z kamerového záznamu?

HOLÝŠOV - Zloděj nalezl platební kartu a platil s ní. Osoba na obrázcích by mohla přinést výrazný posun při objasnění této trestné činnosti. 

     Policisté z Obvodního oddělení v Holýšově zahájili dne 12. července 2020 úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Týž den přijali osobní oznámení sedmapadesátiletého muže, který zapomněl v bankomatu na náměstí ve Staňkově při výběru peněz svoji platební kartu. Neznámý pachatel kartu nalezl a přisvojil si ji. Poté ji použil v pěti případech při bezhotovostní platbě ve dvou obchodech ve Staňkově. Majiteli karty způsobil škodu ve výši 1 824 korun. Policisté pátrají po pachateli. K dispozici mají záznam z kamerového systému. Při vyhodnocování záznamu došli k závěru, že žena na fotografiích by mohla přinést výrazný posun při objasňování výše uvedené trestné činnosti a odhalení pachatele. Proto pátrají po její totožnosti.   
     Občané, kteří osobu na fotografiích poznali nebo mají informace vedoucí k objasnění tohoto trestného činu, se mohou se svými poznatky obrátit přímo na policisty Obvodního oddělení Holýšov, tel. 974 331 701, v případě nepřítomnosti policistů je možno zanechat vzkaz na záznamníku, nebo své informace sdělit na linku 158.  

por. Mgr. Dagmar Brožová
16. července 2020

Odkazy do noveho okna

Snímek z kamerového záznamu

Snímek z kamerového záznamu 

Detailní náhled

Snímek z kamerového záznamu

Snímek z kamerového záznamu 

Detailní náhled

Snímek z kamerového záznamu

Snímek z kamerového záznamu 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem