Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Poznáváte muže a ženu na fotografiích?

Tábor – Sezimovo Ústí – Pátráme po jejich totožnosti. 

Policisté sezimovoústeckého obvodního oddělení žádají média a širokou veřejnost o pomoc a spolupráci při pátrání po totožnosti muže a ženy, jejichž fotografie se jim podařilo získat při šetření jednoho z prověřovaných případů. Podání vysvětlení tohoto páru by zásadně přispělo k objasnění uvedeného skutku.

Dle dosud provedeného šetření se tento pár pohyboval v době mezi jednou a čtvrtou hodinou odpolední úterý dne 4. května 2021 v ulici ČSLA v Plané nad Lužnicí. Následně byl jeho pohyb zaznamenán následující středu dne 5. května 2021 v obchodním centru Globus v Českých Budějovicích.

Vyzýváme tímto na fotografii zachycený pár, aby byl tak laskav a přihlásil se sezimovoústeckým policistům na jejich služebně v budově Územního odboru PČR Tábor na Soběslavské ulici č. 2763 v Táboře.

Zároveň žádáme každého, kdo by uvedený pár na fotografiích poznal, případně měl další poznatky k jeho výskytu na Táborsku či Českobudějovicku, aby tyto informace sdělil sezimovoústeckým policistům na jejich služebně či cestou telefonní linky 974 238 730. Děkujeme. 

por. Mgr. Miroslav Doubek   krpc.pio@pcr.cz

24. května 2021

vytisknout  e-mailem