Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Poznáváte muže na fotografiích? - Doplnění

České Budějovice - Hlubočtí policisté řeší napadení v Bavorovicích. 

Doplnění k případu:

Policisté děkují všem za spolupráci a šíření pátrací relace, muž z fotografie  sám dnes kontaktoval policisty z Hluboké nad Vltavou. Další úkony v případu proběhnou příští týden.

___

Policisté z obvodního oddělení Hluboká nad Vltavou řeší případ ublížení na zdraví a výtržnictví, který se stal dne 11. dubna v 16:40 hodin v obci Bavorovice. Neznámý pachatel jel na skateboardu uprostřed komunikace a  dostal se do konfliktu s řidičem vozidla značky Renault, který jej upozornil, aby jel u strany. Pachatel však zareagoval tak, že udeřil skateboardem do přední kapoty tohoto vozidla a pak odjel. Majitel  vozidla ho však po chvíli dohnal a došlo k dalšímu incidentu, kdy pachatel na tohoto muže zaútočil pěstí do obličeje a způsobil mu zranění. Policistům se podařilo získat fotografie, které zachycují dva muže, jejichž vysvětlení by zásadně přispělo k šetření tohoto případu.

Vyzýváme tímto na fotografiích zachycené muže, aby se přihlásili hlubockým policistům na jejich služebně v Hluboké nad Vltavou či na jejich telefonní lince 974 226 730. Policisté se rovněž obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při ztotožnění těchto dvou mužů, kteří mohou k případu poskytnout policistům důležité informace.  Pokud poznáváte osoby na zveřejněných fotografiích, volejte policisty na telefonní číslo 974 226 730 nebo přímo na linku 158. Za spolupráci děkujeme.

por. Ing. Štěpánka Schwarzová, krpc.pio@pcr.cz

23. dubna 2021

vytisknout  e-mailem