Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Poznáváte muže ze záznamu?

BENEŠOVSKO – Vloupal se do objektu technických kontrol ve Vlašimi. 

V sobotu dne 23. ledna přijala vlašimská policejní hlídka oznámení o vloupání do budovy Stanice státní technické kontroly ve Vlašimi (STK). Policisté ihned vyjeli na místo a zjistili, že z pátka na sobotu, tedy ze dne 22. ledna na 23. leden, dosud neznámý pachatel vnikl na oplocený areál pozemku, kde se volně pohyboval. Následně měl páčit a poškodit okno a rám okna. Muž vnikl do objektu, kde ho zaujal psací stůl a především zásuvky ve stole, které vypáčil. Z jedné zásuvky odcizil pokladničku, ve které byly pouze drobné. Výše uvedeným jednáním muž způsobil škodu přesahující 25 tisíc korun, a to především na poškození věcí. Dopustil tak trestného činu krádeže a poškození cizí věci.

Při tomto jednání podezřelého muže zachytily nainstalované kamery. Jedná se o muže ve středních letech. Do tváře mu vidět není, jelikož ji má zahalenou a na hlavě má nasazenou kapuci a kšiltovku. Specifickým markantem je bunda nebo mikina, do které je muž oblečen. Jedná se o bundu s vojenským vzorem, která má na zadní části černý motiv lebky a nad ním nápis. Pod bundou má světle modrou mikinu s kapucí. Na kapuci je nápis ,,SET SAIL!“. Na nohou má šedé tepláky a obut je do sportovních bot. Na rukou má nasazeny černé rukavice.

Policisté se obracejí na veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci. Jakékoliv informace, které by vedly k vypátrání osoby pachatele, přijmou vlašimští policisté na telefonním čísle: 974 871 750 nebo na služebním mobilním telefonu: 735 785 869.

por. Bc. Veronika Čermáková
tisková mluvčí
P ČR Benešov

Odkazy do noveho okna

Podezřelý muž

Podezřelý muž 

Detailní náhled

Podezřelý muž (2)

Podezřelý muž (2) 

Detailní náhled

Podezřelý muž (3)

Podezřelý muž (3) 

Detailní náhled

Podezřelý muž (4)

Podezřelý muž (4) 

Detailní náhled

Podezřelý muž (5)

Podezřelý muž (5) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem