Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Poznáváte ženu na fotografii?

České Budějovice - Policisté pátrají po možné svědkyni trestného činu. 

Policisté žádají sdělovací prostředky a širokou veřejnost o pomoc při pátrání po totožnosti neznámé ženy, která může být svědkem či podezřelou osobou v případu krádeže. Případ šetří českobudějovičtí policisté. K události došlo dne 13. prosince okolo 12:00 hodiny na Lannově třídě v provozovně občerstvení McDonalds. Neznámý pachatel zde odiczil volně odloženou dámskou koženkovou kabelku černé barvy, kterou majitelka nechala viset přes židli u dětského koutku. Poškozená v ní měla osobní doklady, peněženku s finanční hotovostí a brýle. Vznikla jí škoda ve výši 2 300 korun. 

Policistům se provedeným šetřením podařilo zajistit kamerový záznam, na kterém je zachycena žena, po jejíž totožnosti nyní policisté pátrají. I ona sama se může policistům přihlásit a podat vysvětlení k celé události. Žena je ve věku přibližně 25 let, má delší vlnité hnědé vlasy, je vysoká cca 170 cm, mluví česky. V době krádeže měla na sobě oblečený černý kabát a černou šálu. 

Pokud máte k této ženě jakékoliv informace, poznáváte ji podle fotografie, kontaktujte, prosím, policisty na telefonním čísle 974 226 654, 974 829 983 nebo přímo na lince 158. Za pomoc děkujeme.

Žena pátrání

Žena pátrání

Žena pátrání

por. Ing. Štěpánka Uhlířová, krpc.pio@pcr.cz

4. ledna 2019

vytisknout  e-mailem