Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Poznáváte ženu na fotografii?

KLADENSKO – Ta se pokoušela vybrat z bankomatu peníze kradenou kartou. 

Kladenští policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc při ztotožnění ženy, kterou zachytila kamera bankomatu, když se pokoušela vybrat finanční hotovost odcizenou platební kartou.

Podle dosavadního šetření došlo v době od večerních sedmi hodin 17. března do ranní šesté hodiny 18. března, k vloupání do bytu v ulici J. Čapka v Kladně, z něhož neznámý pachatel odcizil batoh s peněženkou a platební kartou. Touto kartou se pak 18. března, v půl druhé ráno, opakovaně pokoušela zatím neztotožněná žena, kterou zachytila kamera bankomatu na náměstí Sítná, z něj vybrat peníze.

Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání dvou trestných činů, a to krádeže a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za což ženě v případě jejího ztotožnění, dopadení a odsouzení hrozí trest odnětím svobody až na dvě léta.

V souvislosti s tímto případem prosíme všechny občany, kteří ženu na fotografiích poznávají a mohli by nám pomoct se ztotožněním, aby veškeré informace k její osobě sdělili na bezplatné lince tísňového volání 158. Kontaktovat můžete policisty i napřímo, a to na čísle 974 873 500 nebo 601 570 326.

Děkujeme předem za jakékoliv poznatky, které by nás dovedly k jejímu ztotožnění a zároveň i objasnění případu.


por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
28. dubna 2022

Odkazy do noveho okna

Neztotožněná žena 1

Neztotožněná žena 1 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem