Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pozor na platební karty

CHOMUTOV - Ženě zmizely z účtu peníze, Porušil zákaz..... 

Pozor na karty

Minulý týden přijali chomutovští policisté oznámení od místní obyvatelky o krádeži hotovosti. Žena uvedla, že jí kdosi neoprávněně bez souhlasu provedl výběr peněz z účtu ve výši 8750 korun. Uvedené jednání nyní vyšetřují  policisté jako trestný čin neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.  Za uvedené jednání hrozí pachateli až dvouleté vězení.

Porušil zákaz

Na pozemní komunikaci obchvatu Jirkova kontrolovala minulý týden v nočních hodinách policejní hlídka projíždějící vozidlo Opel Zafira. U řidiče, 38letého muže ze Žatce policisté zjistili, že mu Okresní soud Most vyslovil zákaz řízení motorových vozidel na dva roky. Zákaz platí od prosince loňského roku. Provedená dechová zkouška byla negativní, provedený orientační test na přítomnost zakázaných látek byl však pozitivní. Uvedené jednání jirkovští policisté vyšetřují jako trestný čin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. 

Výtržnost v baru

Incident v baru na Kadaňské ulici vyšetřují chomutovští policisté. Jeden z hostů ve věku 40 let udeřil barovou židlí dalšího přítomného muže a zranil ho na ruce. Z místa sice utekl, ale následně se vrátil. Násilníka na místě zadržela policejní hlídka, bude se zodpovídat z trestných činů výtržnictví a pokus ublížení na zdraví. 

29. ledna 2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207     

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem