Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Pozor na podvodníka v obchodech!

VSETÍNSKO: Muž se vydává za pracovníka, který kontroluje hasicí přístroje. 

Dnes dopoledne obcházel různé prodejny ve Valašském Meziříčí podvodník vydávající se za pracovníka, který má na starosti kontrolu hasicích přístrojů. V jednom obchodě muži za kontrolu zaplatili několik tisíc korun.
 
Mezi osmou a jedenáctou hodinou dopoledne, se pohyboval po prodejnách ve Valašském Meziříčí muž, který se vydával v některých případech za pracovníka městského úřadu, který provádí kontroly hasicích přístrojů, jindy za inženýra provádějícího stejnou činnost. Podle našich informací navštívil asi šest prodejen, kde po zaměstnancích požadoval zaplatit za kontrolu určitou částku. Pouze v jedné prodejně mu vyplatili asi 8 000 korun, ve zbylých případech prodavačky uvedly, že tam není vedoucí nebo něco obdobného. Upozorňujeme prodavače na nezákonné jednání  podvodníka. V případě jeho návštěvy ihned kontaktujte policii na lince 158.
 
Popis muže
 
Podle svědků se jednalo o muže ve věku od 30-35 let, vysokého asi 170-175 cm. Byl štíhlý, měl černé krátce střižené zvlněné vlasy a hnědé oči. Oblečenou měl černou sportovní bundu, tmavé rifle a sportovní obuv. Hovořil česky, bez přízvuku.

 

28. dubna 2011, por. Mgr. Lenka Javorková

vytisknout  e-mailem