Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pozor na podvodníky!

LITOMĚŘICE – 87letá paní podvedena; Lupu si neužil; Sháněl zimní obutí  

V sobotu v odpoledních hodinách u nákupního centra Severka oslovil neznámý muž 87letou paní z Litoměřic a požádal jí o půjčku finanční hotovosti s tím, že do večera jí peníze vrátí. Důvěřivá paní mu vyhověla, ale peněz se nedočkala. Podvodník byl hubené postavy, 160 – 170cm vysoký, měl krátké světle hnědé vlasy a výrazné oči. Oblečen byl do bílého trika a sportovních bílých kalhot. Přibližný věk cca 50 let.
Policie žádá svědky, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace k případu, ať volají na bezplatnou linku 158. Děkujeme.
 

Lupu si neužil
17. července bylo sděleno podezření z přečinů krádež a porušování domovní svobody 28letému muži ze Štětí. Tento muž předchozího dne vnikl do dvou rekreačních chat v Kyškovicích, odkud odcizil elektroniku a různé nářadí v hodnotě 15 tisíc korun. Nyní mu hrozí až tříletý pobyt za mřížemi.
 

Sháněl zimní obutí
Škodu za více jak 5 tisíc korun způsobil v noci ze soboty na neděli neznámý pachatel vloupáním do garáže v Roudnici nad Labem. Po vysazení ventilačního okénka do garáže u rodinného domu si odnesl 4 kusy zimních pneumatik.
 

18. 7. 2011 nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem