Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pozor na podvodníky !

DĚČÍN - Další seniorka přišla o peníze při rozměňování peněz... 

Nehoda na přejezdu

DĚČÍN - Profesionální přistup a duchapřítomnost prokázala dvojice policistů v děčínské hlídkové služby. Krátce po deváté hodině  ráno desátého června letošního roku  si všimla uskakující chodkyně v  Sofijské ulici  v Děčíně. Okamžitě zamířili jejím směrem a než se nadáli, vyndávali z osobního automobilu osobu, jenž se svým vozidlem narazila do zdejšího železničního zařízení. Řidiči poskytli první pomoc a přivolali záchranáře. Ti zraněného muže letecky transportovali do nemocnice. Nikdo jiný se během nehody nezranil. Dopravní nehodu a její okolnosti řeší místní dopravní policisté.

Vstřícnost někdy bolí

DĚČÍN – Další seniorka doplatila na svou ochotu. Policisté přijali již druhé oznámení o podivném jednání neznámého muže, který místní seniorku oslovil v Plzeňské ulici v Děčíně. Požadoval rozměnění finanční hotovosti. Oslovená žena se rozhodla muži vyhovět, a tak mu dovolila, aby si sám drobné z peněženky vybral. Jaké bylo její zděšení, když posléze zjistila, že  jí chybí finanční hotovost ve výší 1.900,- Kč. Nepříjemnost šetří policisté z Podmokel s ohledem na přečin krádeže.  

Nevítaná návštěva

ŠLUKNOV – Na své si zřejmě přišel doposud neznámý návštěvník chalupy ve Šluknově. Právě v tuto dobu je neobyvatelná a prochází rekonstrukcí. Z jejích neobyvatelných prostor zmizelo během noci ze středy na čtvrtek několik kusů pracovního nářadí, jež jejich majitel zatím neohodnotil. Na základě ohledání místa činu a dalších zjištěných okolností policisté začali oznámení prověřovat s ohledem na přečin krádeže.

Proč ?

VARNSDORF – Varnsdorfští policisté přijali včerejšího dne oznámení o poničení auta v Husově ulici ve Vransdorfu. Majitel osobního automobilu zn. Dacia Duster našel na svém autě letos ve čtvrtek devátého června krátce po dvacáté hodině stopy po násilí. Kdosi se podepsal na jeho zadních levých dveřích. Jejich oprava ho může vyjít až na deset tisíc českých korun. Varnsdorfští strážci zákona případ prověří s ohledem na přečin poškození cizí věci.

Děčín, 9. června 2016 

nprap.  Petra  Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín
E-mail : krpulk.kr.pis.decin@pcr.cz
Tel.:  974 432 207, 724 

Odkazy do noveho okna

Nehoda u železničního přejezdu, Děčín

Nehoda u železničního přejezdu, Děčín 

Detailní náhled

Nehoda u železničního přejezdu, Děčín

Nehoda u železničního přejezdu, Děčín 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem