Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pozor na zloděje!

LITOMĚŘICE – Chvilka neopatrnosti stála ženu peněženku  

 

Pozor na zloděje!
V litoměřickém Penny se v sobotu dopoledne obohatil o peněženku zloděj. Využil chvilkové nepozornosti paní, která si vybírala zboží a vůbec neměla tušení, že má ve své blízkosti drzého lapku. Ten ji z kabelky, kterou měla zavěšenou na rameni, vytáhl peněženku. V peněžence měla žena uloženy doklady, platební kartu a 3 000 Kč. Když chtěla u pokladny zaplatit, po peněžence a zloději nebylo ani památky.

Opakovaně proto vyzýváme občany k ostražitosti při nakupování, a to především v nákupních centrech, kde bylo v uplynulých dnech již zaznamenáno několik případů krádeží na osobách. Při nakupování si důkladně střežte svoje kabelky, peněženky, mobilní telefony a další věci. Pozor na zloděje!

 

Sklidil pokácené dřevo
Drzý zloděj si odvezl z lesa u Chodoun 25 metrů krychlových pokáceného dřeva. Majitel dřeva měl tentokrát velké štěstí. Bylo totiž nalezeno a zajištěno v obci Lounky, a poté mu bylo vráceno. Hodnota dříví byla vyčíslena na více než 31 000 Kč. Policie případ šetří jako podezření z přečinu krádeže a pachateli hrozí podle trestního zákoníku až dvouletý trest odnětí svobody.
 

 

por. Ing. Alena Romová
Litoměřice 12. 12. 2011
 

vytisknout  e-mailem