Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pozor při nákupech

TEPLICE - Při nákupech buďte obezřetní; Auto zůstalo bez kol... 

Pozor při nákupech
    Neopatrnost se nevyplatila seniorce, která si během nákupu v Teplickém supermarketu nechala na vozíku pověšenou svou kabelku. Nestřeženého okamžiku využil dosud neznámý pachatel, který jí odcizil peněženku s osobními doklady, platební kartou a finanční hotovostí, žena vyčíslila škodu na 6600 korun. V souvislosti s tímto případem policisté varují občany, aby během nákupů nenechávali své věci bez dozoru.
 
Auto zůstalo bez kol
     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v Háji u Duchcova odcizil ze zaparkovaného vozidla značky Audi Q7 všechna čtyři kola z lehkých slitin. Majitel vyčíslil škodu na 100 tisíc korun, pachateli hrozí v případě dopadení až tři roky za mřížemi.
 
Vloupal se do domu
     Z trestných činů krádeže, porušování domovní svobody a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku je podezřelý neznámý pachatel, který se o víkendu vloupal v Bílině do rodinného domu. Následně zde odcizil finanční hotovost, doklady, platební kartu a klíče od osobního vozidla Škoda Octavia. Autem v hodnotě 150 tisíc korun, které stálo zaparkované před domem, zloděj poté z místa odjel. Odcizené vozidlo naštěstí majitelka po třech dnech našla odstavené u Mirošovic. Policisté po pachateli i odcizených věcech intenzivně pátrají.
 
Teplice 24. 5. 2010
 
 

vytisknout  e-mailem