Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pozornosti policejní hlídky neunikl

KLADENSKO - Policejní profesionalita a stejný oděv odhalily zloděje. 

 Jen krátce po půlnoci dne 29. ledna 2020 policisté oddělení hlídkové služby v rámci výkonu noční služby prováděli kontrolní činnost na pozemních komunikacích v Kladně.

V ulici Leoše Janáčka si povšimli dvou osob, které byly policistům vzhledem místní znalosti známé, jako pachatelé trestné činnosti. Policejní hlídka podezřelou dvojici v Purkyňově ulici zastavila a policejním šetřením bylo prokázáno, že se jedná o jednatřicetiletého muže z Kladna devětadvacetiletou ženu z Kladenska. Při provádění kontrolní činnosti si policisté povšimli, že muž je oblečen do oděvu, který odpovídá oblečení pachatele, který v minulých dnech kradl alkohol v jednom z kladenských obchodních domů.

Policisté oddělení hlídkové služby následně podezřelého pachatele předali kolegům obvodního oddělení Kladno, kteří případ krádeže v prodejně prošetřují.  Po podání vysvětlení na policejní služebně a provedení prvotních úkonů, bylo zjištěno, že se jedná o pachatele, který se dopustil krádeže alkoholu v prodejně. Za své protiprávní jednání je nyní podezřelý z  přestupku proti majetku.

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
29. ledna 2020

vytisknout  e-mailem