Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Pozvánka

Republikový šampionát policistů v hokeji 

Od čtvrtka 3. do soboty 5. listopadu 2011 se v Ostravě-Porubě na zimním stadionu Sareza koná republikové Mistrovství UNITOP ČR v ledním hokeji. Pořadateli šampionátu jsou kromě UNITOP ČR - Unie tělovýchovných organizací Policie ČR, Sportovní klub Policie Ostrava, Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje a HC PČR Ostrava, pod záštitou Krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje. Na soupisce je devět týmů z České a jeden z Polské republiky.

Zajímavým zpestřením pro diváky bude páteční exhibiční utkání týmu HC Olymp Praha s týmem SK Elvac. HC Olymp Praha vznikl díky televiznímu seriálu Poslední sezona. Kromě herce Martina Dejdara, zakladatele týmu, budou mít diváci možnost vidět na ledě také např. Dominika Haška, Jiřího Hrdinu, Davida Suchařípu. Tým SK Elvac je partnerem mistrovství a vítězem ostravského městského hokejového přeboru.

V sobotu 5. listopadu turnaj vyvrcholí nejprve v dopoledních hodinách bojem o postup do finále a odpoledne zápasem o bronz a finálovým utkáním.

 Plakat.jpg

por. Mgr. Daniela Vlčková
2.11.2011
 

 

 

vytisknout  e-mailem