Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Pozvánka na akci Zebra v Trutnově

Prevence se musí vyplatit 

Trutnovští policisté se ve středu dne 7. září 2011  zapojí do preventivní akce ZEBRA, kterou pořádá Policie České republiky ve spolupráci se Zdravotní pojišťovnou Ministerstva vnitra.
Hlavním cílem akce je výchovně působit na chodce a posilovat v nich zásady pro správné a bezpečné přecházení vozovky a odstranit mýtus o absolutní přednosti chodců na přechodech pro chodce.
    Slogan preventivní akce "Zebra se za tebe nerozhlédne" má upozornit chodce na skutečnost, že vstoupit do vozovky bez rozhlédnutí je hazardem s vlastním zdravím a životem.

V Trutnově se bude akce Zebra konat ve středu dne 7. září 2011, a to od 07:15 do 08:00 na přechodu pro chodce na ulici Horské v blízkosti Základní školy Mládežnická, v době od 11:30 do 12:30 na přechodu pro chodce na ulici Na Struze v blízkosti I. Základní školy. Chodci obdrží od policistů kartičky s logem akce, školáci obdrží rozvrhy hodin a sešitky, jejichž distribuci zajistil partner projektu, kterým je již shora uvedená Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra České republiky.
nprap. Udo Ertner
2. 9. 2011

vytisknout  e-mailem