Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Pracovní i slavnostní setkání policistů s policejním prezidentem

KRAJ: Policejní prezident ocenil policisty a občanské zaměstnance za statečnost a dobrou práci. 

Policisté a zaměstnanci Krajského ředitelství policie Jihomoravského kraje se v pátek účastnili pracovního setkaní s policejním prezidentem brigádním generálem Tomášem Tuhým a vedením Policejního prezidia ČR.  První část roadshow se uskutečnila v kongresovém centru za přítomnosti  ředitele Krajského ředitelství policie Jihomoravského kraje plk. Leoše Tržila, vedoucích pracovníků všech úrovní řízení krajského ředitelství a řadových policistů.

Policejní prezident zhodnotil uplynulé období, představil vize a plány Policie ČR na další období.  Seznámil policisty a občanské zaměstnance s financováním a nákupem nové techniky. Vyhodnotil práci jednotlivých služeb a útvarů a vyzdvihl dosažené úspěchy. Jihomoravským policistům a občanským zaměstnancům poděkoval za pracovní nasazení i vynikající výsledky a odvedenou práci.

V odpoledních hodinách brigádní generál Tomáš Tuhý se v reprezentativních prostorách Nové radnice ocenil sto padesát příslušníků policie Krajského ředitelství Jihomoravského kraje. Policistům a občanským zaměstnancům udělil ocenění zejména za dlouhodobé a iniciativní dosahování velmi dobrých služebních výsledků a trvalý přínos k budování dobrého jména Policie České republiky. Z rukou zástupců vedení policejního prezidia si jednotlivci převzali Čestné medaile PČR, Plakety PČR, Medaile za zásluhy o bezpečnost. Ocenění za věrnost I. a II. stupně byly předány policistkám a policistům za dvacet a třicet let služby u policie.

Za projevení osobní statečnosti při záchraně lidského života policejní prezident vyznamenal pprap. Petra Hrba. Policista svým profesionálním přístupem v loňském roce 23. prosince zachránil život muži, v jehož bytě hořelo. Jeho pozitivní a profesionální přístup ocenilo také vedení hasičského sboru.

Krajský ředitel plk. Leoš Tržil vyjádřil poděkování celému vedení Policejního prezidia ČR za vynikající spolupráci a podporu rozvoje Krajského ředitelství policie Jihomoravského kraje. U této příležitosti předal Plaketu KŘ PČR Jihomoravského kraje, ocenění I. a II. stupně zástupcům policejního prezidia a policejnímu prezidentovi.

mjr. Bc. Štěpánka Komárová, 8. dubna 2016

Odkazy do noveho okna

roadshow (5)

roadshow (5) 

Detailní náhled

roadshow (4)

roadshow (4) 

Detailní náhled

roadshow (3)

roadshow (3) 

Detailní náhled

roadshow (2)

roadshow (2) 

Detailní náhled

roadshow (1)

roadshow (1) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem