Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pravda vyšla najevo

LITOMĚŘICE – Je stíhána na svobodě; Navštívil loď; Kolo nezajistil 

V polovině uplynulého vnikl neznámý pachatel na rekreační pozemek zahrady u řeky Labe ve Štětí. Po překonání oplocení si odnesl stan, několik plných lahví piva, brýle a další zde uložené věci. Dále na pozemku poškodil dětský bazén. Stopa z místa činu policisty zavedla až k 31leté ženě. Dotyčné na základě zjištěných informací sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže a porušování domovní svobody. V případě soudem uznané viny jí hrozí až tříleté vězení.
 

Navštívil loď
Neznámý pachatel navštívil zakotvenou loď na břehu řeky Labe u Roudnice nad Labem. V časných ranních hodinách vnikl na palubu lodi a odnesl si mobilní telefon a sportovní tašku s ošacením, doklady a finanční hotovostí. Hodnota odcizených věcí je vyčíslena na 56 tisíc korun. Případ vyšetřují roudničtí policisté.
 

Kolo nezajistil
Jízdní kolo zmizelo v pondělí ve večerních hodinách před jednou restaurací na Libochovicku. Majitel kolo neuzamkl a vzdálil se od něj. Toho zřejmě využil neznámý lapka, který si jej v nestřeženém okamžiku přivlastnil. Poškozený vyčíslil škodu na 10 tisíc korun. Po pachateli a jízdním kole pátrají policisté z místního obvodního oddělení.
 

14. 8. 2013
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem