Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Přebýval v drážním domku

LIBERECKO - V době od 9.9. do 23.9.2015 se neznámý pachatel vloupal v obci Křižany na Českodubsku do drážního domku, kde se občerstvil a odešel s lahvemi alkoholu. 

Českodubští policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v době od 9. do 23. září 2015 vloupal do drážního domku v obci Křižany. Pachatel se do objektu dostal poté, co rozbil okno a uvnitř se pohyboval jako doma. Připravoval si zde jídlo, které si sebou přinesl a používal zařízení domku včetně nádobí. Dále si zajistil dveře z kuchyně na chodbu domku tak, aby se tam nikdo jiný nedostal. Ve chvíli, kdy drážní domek opouštěl stejným oknem, kterým dovnitř přišel, tedy oknem v ložnici, neodcházel s prázdnou. Odnesl si různý alkohol. Majiteli tak způsobil škodu 2 tisíce korun.

Policisté již ve věci zahájili šetření k přečinu krádeže a porušování domovní svobody a nyní budou kromě místního šetření také vyhodnocovat zajištěné stopy. V případě, že se jim podaří případ objasnit a zahájit trestní stíhání proti konkrétní osobě, může pachatel skončit až na tři roky za mřížemi.
 

24.9.2015
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem