Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Přechod již nepřešla

MOST - Nákladní vůz se střetl s chodkyní; Kapsář se v tramvaji činil a další 

Kapsář byl úspěšný
Kapsář se činil v tramvaji minulý týden. Jel stejnou cestou jako 45 letá žena z Litvínovska. Ta zřejmě nevěnovala pozornost své kabelce, protože zloději se podařilo ženě v nestřeženém okamžiku odcizit peněženku z kabelky. V ní měla poškozená své osobní doklady, finanční hotovost a také platební kartu. Žena utrpěla škodu ve výši dvou tisíc korun. Případ krádeže na osobě šetří policisté v Mostě.

Mobil změnil majitele
Třicetiletý muž přišel o svůj mobilní telefon. Ten měl volně položený na stole v jedné kavárně v Mostě, kde byl jako host. Toho využil přítomný zloděj a v okamžiku nepozornosti si ho přivlastnil. Poškozený vyčíslil škodu na deset tisíc korun. Případem se nyní zabývají mostečtí policisté a po pachateli trestného činu krádeže pátrají. 

Nákladní vozidlo porazilo chodkyni
V úterý dne 1. prosince v ranních hodinách došlo v mostecké ulici Višňová k dopravní nehodě. Řidič nákladního vozidla jel od nádraží a u 14 základní školy se střetl s 39 letou chodkyní, která vozovku přecházela od sídliště. Žena utrpěla předběžně lehké zranění, se kterým byla převezena do mostecké nemocnice. Na vozidle vznikla škoda ve výši pěti tisíc korun. Provedené dechové zkoušky na alkohol byly u řidiče i chodkyně negativní. Příčina dopravní nehody je v šetření dopravních policistů. 

Najdou se svědci?
Mostecká dopravní policie hledá svědky dopravní nehody, ke které došlo v pátek 23 října 2009 v 18.44 hodin. Řidič osobního vozidla tovární značky Ford Mondeo stříbrné barvy jel po ulici Zahradní směrem od Intersparu k dopravnímu podniku, když vozovku směrem od Velebudic k zastávce tramvaje (zastávka u zahradnictví Technických služeb) přecházela po přechodu pro chodce starší žena s dvěma taškami a střetl se s ní. Žena utrpěla zranění a byla převezena do nemocnice. Policie hledá svědky, kteří stáli v tu dobu na zastávce a čekali u Velebudic na tramvaj do města spoj v 18.45 hodin, kteří by mohli poskytnout k nehodě jakoukoliv informaci, aby zavolali na linku 158. Ženě po nehodě pomáhal zatím neznámý svědek, kterého policie žádá, aby se jí též přihlásil.

 

 

 

vytisknout  e-mailem