Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Přechovával drogu

LOUNY - Hrozí mu až rok vězení. 

V rukou policistů skončil mladý muž (87. ročník) z Podbořanska, který přechovával v množství větším než malém omamnou látku  - konopí. Když jej v minulých dnech policisté kontrolovali v nočních hodinách v obci Kryry, zjistili, že v pytli a v látkovém vaku má při sobě nesušené rostliny konopí. Předvedli jej proto na služebnu a policejní komisař mu sdělil obvinění pro přečin přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu. Pokud jej soud uzná vinným, hrozí mu podle trestního zákoníku až jeden rok za mřížemi.

Šel se jen vyspat?

Do jedné chalupy v Konětopech se v minulých dnech vloupal neznámý poberta. Nezjištěným předmětem vypáčil okno a dveře a vnikl dovnitř. Objekt prohledal, ale žádnou krádež poškozený majitel nezjistil. I tak ale dosud nevypátraný pachatel způsobil škodu na zařízení, jež byla vyčíslena na 4 500 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení a po pachateli pátrají.

Alkohol za volantem

V neděli, krátce po jedné hodině ráno, kontrolovali podbořanští policisté řidiče osobního vozidla zn. VW Passat v žatecké ulici. Řidič středního věku se na výzvu podrobil dechové zkoušce na alkohol s pozitivním výsledkem. Policisté mu nejprve naměřili 1, 33 promile alkoholu v dechu a následně 1, 31 promile. Po vystřízlivění mu ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 8. listopadu 2016

vytisknout  e-mailem