Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Před ženou se obnažoval

ÚO Bruntál - měl také neslušné návrhy 

Nevěnoval se řízení a narazil do zídky
V 08,15 hodin dne 11.11.2010 v Bohušově u kostela došlo k dopravní nehodě osobního vozidla. 68letý řidič jel s vozidlem Renault a zřejmě se plně nevěnoval řízení a po průjezdu pravotočivé zatáčky pokračoval v jízdě rovně. Přejel za okraj silnice, kde narazil do kamenné zídky. Při nehodě došlo ke zranění jak řidiče, tak jeho 9 let mladší spolujedoucí, kteří byli převezeni do nemocnice. Při dechové zkoušce policisté muži naměřili 0,23 a následně 0,20 promile alkoholu. Způsobená škoda činí 150 tisíc Kč na vozidle, na zídce škoda nevznikla.
 
V podnapilosti napadal občany a budil veřejné pohoršení
V Rýmařově na ulici Okružní v odpoledních hodinách ve čtvrtek 11.11.2010 opakovaně pod vlivem alkoholu 30letý muž napadal slovně i fyzicky náhodné kolemjdoucí občany. Z dechu i mluvy bylo poznat, že je pod vlivem alkoholu. Přivolaní policisté agresivního muže zajistili a protože byla důvodná obava, že bude ve svém protiprávním jednání pokračovat, tak ho převezli na záchytnou stanici do Opavy. Dechovou zkoušku odmítl jak policistům, tak pracovníkům na záchytné stanici. Je podezřelý z přestupku proti občanskému soužití. 
 
Před ženou se obnažoval a měl neslušné návrhy
Po měsíci intenzivního šetření policisté zjistili, kdo se před 25letou ženou veřejně obnažoval a dával jí neslušné návrhy. Vytipovali možného pachatele a při rekognici ho poškozená poznala. Jednalo se o 22letého muže z Krnova. Policejní komisař mu sdělil obvinění z přečinu výtržnictví. Svého protiprávního jednání se měl dopustit tím, že v Krnově na ulici Dobrovského dne 28.9.2010 si měl stoupnout před proti němu jdoucí ženu a snažil se jí obejmout a měl ji líbat na tvář. Dával jí neslušné návrhy a následně se před ní měl obnažit.
 
Z vozidel vzal navigaci a antiradar
V Rýmařově policisté šetří hned dva případy vloupání do zaparkovaných motorových vozidel, do kterých vnikl neznámý pachatel v době od 10. do 11.11.2010. Na ulici Bartákova rozbil okno nákladního vozidla Ford a z palubní přihrádky odcizil navigaci Garmin. Do dalšího vozidla, tentokrát Hyundai, vnikl násilně pachatel na ulici Národní. Odnesl si různé doklady, sluneční brýle a antiradar v hodnotě kolem 16 tisíc Kč. Celková škoda činí přes 29 tisíc Kč.                                                                      
komisař por. Bc. Tušková Pavla

vytisknout  e-mailem