Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Předvánoční prevence

Frýdek-Místek - policisté zahájili letošní kampaň s názvem "KDO s KOHO" 

Jelikož se blíží Vánoční svátky a mnozí z nás, aby nenechali přípravy a nákupy nejen vánočních dárků pro své blízké na poslední chvíli, již určitě zavítali do různých nákupních center, obchůdků či prodejen. Jelikož víme, že vánoční čas není jen časem klidu a pohody, ale že právě přípravy a shon nás všechny umí pořádně potrápit, býváme unavenější a rozpačitější, čímž se stává, že jsme i méně pozorní na své věci. A právě naší nepozornosti využívají pachatelé různých krádeží. .

Moravskoslezští policisté pro Vás opětovně přichystali kampaň „KDO s KOHO“, v rámci které zákazníkům připomínali základní zásady bezpečného nakupování a také upozorňovali na rizikové situace, které zloději využívají ke krádežím. 

Dne 23. listopadu tato preventivní kampaň proběhla také v nákupním centru Frýda ve Frýdku-Místku, kde přítomným návštěvníkům centra policisté rozdávali letáčky s užitečnými radami. Zájemci zhlédli také videospot zachycující reálný průběh krádeží a v rádiu nákupního centra Frýda mohli také slyšet audiospot, který zachycuje nejčastější případy krádeží před Vánoci. S policisty se mohou v rámci této kampaně nakupující setkat již brzy v obchodním řetězci Tesco ve Frýdku-Místku a Třinci. 

Více informací o probíhající kampani naleznete na internetových stránkách Policie České republiky:

http://www.policie.cz/clanek/zahajeni-letosni-kampane-kdo-s-koho.aspx

 

nprap. Karolína Bělunková
vrchní inspektor

Odkazy do noveho okna

1 DSCF0112

1 DSCF0112 

Detailní náhled

2 DSCF0116

2 DSCF0116 

Detailní náhled

DSCF0120

DSCF0120 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem