Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Překládali téměř 15 tisíc kusů krabiček bez kolků

CHEBSKO – Přistiženi při činu policejní hlídkou.  

V úterý dne 19. 4. krátce před šestou hodinou večer v Mariánských Lázních poblíž místního koupaliště došlo ke spáchání trestné činnosti.

Té se měl dopustit společně se dvěma dalšími pachateli 34letý cizinec, který na místo přijel s vozidlem značky Volkswagen, které si předtím zapůjčil v autopůjčovně. 

Na místo přijeli i další dva cizinci s vozidlem značky Iveco a z jejich vozidla překládali do vozidla 34letého cizince necelých 300 tisíc kusů cigaret, což je téměř 15 tisíc kusů krabiček bez kolků.

Během překládání cigaret na místo přijela policejní hlídka. Dva z mužů se po zahlédnutí policejního vozidla dali na útěk a 34letého muže policisté na místě zadrželi. Ihned byly na místo přivolány další policejní hlídky a policisté začali pátrat v blízkém okolí po dalších dvou pachatelích, avšak bezvýsledně.

Zadržený muž byl převezen na policejní služebnu, kde byl vyslechnut a následně s ním kriminalisté zahájili trestní stíhání, kdy ho obvinili ze spáchání přečinu Porušení předpisů o nálepkách a jiných předmětech k označení zboží, za což mu v případě odsouzení hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

nprap. Kateřina Krejčí
22. 4. 2016

Odkazy do noveho okna

Nekolkované cigarety

Nekolkované cigarety 

Detailní náhled

Nekolkované cigarety

Nekolkované cigarety 

Detailní náhled

Nekolkované cigarety

Nekolkované cigarety 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem