Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Přepadení 90leté seniorky

ÚSTÍ NAD LABEM - Pachatel si pravděpodobně seniorku vytipoval na poště, když vybírala důchod. 

Včera v dopoledních hodinách byla v centru města v ulici Bratislavská přepadena 90letá seniorka. Pachatel si pravděpodobně ženu vytipoval, když vybírala na poště důchod a ve chvíli, kdy otvírala vstupní dveře do domu, tak jí oslovil s tím, že v domě má mít někdo podnájem. Následně jí srazil na zem, vytrhl jí kabelku a utekl pryč. Poškozená byla následně převezena na vyšetření do nemocnice. Kriminalisté v současné době vyhodnocují záběry z kamerového systému a intenzivně pátrají po pachateli.

Vloupání do skladu
Dosud neznámý pachatel se v průběhu víkendu vloupal do skladu společnosti v Krásném Březně, ze kterého následně odcizil několik stavebních strojů (vibrační pěch, bourací kladiva, vibrační desku, elektrocentrály, nivelační přístroj, úhlové brusky, pilu, svářečku, vrtačku a hořák). Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 217 tisíc korun.

Krádež akumulátorů
Dosud neznámý pachatel v průběhu víkendu v ulici Tovární v uzavřeném a střeženém areálu   ze tří nákladních vozidel demontoval a následně odcizil akumulátory. Svým jednáním tak způsobil škodu kolem 13 tisíc korun.

Vloupání do vozidla
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci z 1.-2.1. v Krásném Březně v ulici Čechova vloupal do osobního vozidla Volvo V50, ze kterého následně odcizil DVD pro navigaci, koženou bundu a doklady k jinému vozidlu. Majiteli tak vznikla škoda kolem 10 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 3.1.2012

vytisknout  e-mailem