Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Přepadení banky v Krupce

TEPLICE - Policisté žádají svědky o pomoc. 

     O valentýnském pondělí 14. února ve 14.30 hodin si přišel neznámý lupič pro peníze do pobočky Komerční banky v Komenského ulici v Krupce. Byl maskován kuklou, v pravé ruce držel pistoli a v levé modro-žlutou igelitovou tašku z hypermarketu Albert. Pracovnice za přepážkou mu pod hrozbou zastřelení musely naskládat do igelitové tašky peníze. Řádově se jednalo o statisíce korun.
     Celé přepadení se odehrálo během čtyř minut a nikdo při něm nebyl zraněn. Podle přepadených žen a podle videozáznamu z bezpečnostní kamery byl pachatelem muž vysoký 175 až 180 cm, střední postavy,  oblečený byl do tmavě modrých riflí, černé bundy v délce na boky a obutý byl do černých polobotek. Na hlavě měl černou kuklu.
     U banky v době přepadení parkovalo vozidlo značky Škoda stříbrné barvy, pravděpodobně typ Fabia combi, které může s loupeží souviset. Policisté proto pátrají nejen po lupiči, ale také po pohybu stříbrné Škody Fabia v Krupce na Teplicku  dne 14. února kolem půl třetí odpoledne.
 
            Kriminalisté žádají o spolupráci při pátrání veřejnost. Veškeré informace, které by pomohly odhalit pachatele loupeže, přijme kterákoliv policejní služebna nebo policisté na bezplatné lince 158.

vytisknout  e-mailem