Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Přepadení vozidla

s nákladem cigaret 

Ve středu 4. ledna kolem šesté hodiny  ranní došlo k loupežnému přepadení.
Řidič ( české národnosti) naložil v obci Chýně do nákladního vozidla Mercedes náklad cigaret a poté odjel. Za obcí Chýně směrem na Chrášťany, poblíž skládky zeminy v blízkosti dálnice D5, došlo k přepadení vozidla osádkou světlé dodávky. Tři nebo čtyři  maskovaní muži kuklami, z nichž jeden byl ozbrojen krátkou střelnou zbraní, donutili řidiče zastavit. Zmocnili se jeho vozidla, se kterým přejeli do nedalekých Jinočan. Tam v ulici Hlavní, na odstavné ploše u rybníka, přeložili zboží do dodávky tmavé barvy. Nákladní vůz Mercedes převezli do obce Nučice, kde vozidlo zanechali u autobusové zastávky Pod Vinicí. Do jeho nákladního prostoru zavřeli i lehce zraněného řidiče, kterého předtím fyzicky napadli. I s lupem v řádově statisíců korun zmizeli.
 
Středočeští kriminalisté pátrají po skupince zatím neznámých pachatelů a obracejí se na nejširší veřejnost se žádostí o pomoc při získání informací o pohybu a činnosti maskovaných mužů a přejezdů vozidel zejména v místech:
 
6.00 h za obcí Chýně směrem na Chrášťany- poblíž skládky zeminy v blízkosti D5 – zde došlo k přepadení nákladního vozidla
6.15 až 6.50 h Jinočany u rybníka - zde překládali zboží
6.55 až 12.00 h Nučice u autobusové zastávky Pod Vinicí - zde odstavili kamion a uzavřeli řidiče do jeho nákladového prostoru.
Jakékoliv informace volejte, prosím, na linku 158.
 
Děkujeme.
 
mjr. Soňa Budská
6. 1. 2012
 
 
 

vytisknout  e-mailem