Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Přepadení vozu

Bruntálsko: Policisté prověřují odcizení převážené zásilky 

Bruntálští policisté prověřují okolnosti přepadení osádky vozidla společnosti, která převáží v autech finanční hotovost. K přepadení mělo dojít včera večer poblíž Dětřichova nad Bystřicí na Bruntálsku.
 
Policisté územního odboru Bruntál po oznámení vyjeli okamžitě na místo. Podle dosud zjištěných informací řidič vozidla společnosti byl nenásilným způsobem zastaven. Neznámí pachatelé se za použití zbraně (plynové pistole) snažili zmocnit převážené zásilky. Řidič po oznámení události vyhledal ošetření v nemocnici.
 
Policisté ohledali místo přepadení i okolí. Zajistili různé stopy, které budou vyhodnocovat kolegové z odboru kriminalistické techniky a expertiz krajského ředitelství. Policisté ověřují a detailně analyzují veškeré zjištěné i získané informace a intenzivně pátrají po pachatelích. Samozřejmostí je spolupráce se společností, které vůz patří.  Poškozená společnost vyčíslila škodu na zhruba 50 000 korun, přičemž část tvoří škoda způsobená na majetku a z části se jedná o hodnotu odcizené zásilky. 
 
Věc i nadále prověřují policisté územního odboru Bruntál pro podezření z trestného činu loupeže.
 
 
por. Mgr. Soňa Štětínská
Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje
12. 2. 2013

vytisknout  e-mailem