Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Přepadl banku s pistolí v ruce

Peníze si však neodnesl. Poznáte muže s podivnou maskou? 

Ve čtvrtek 31. července kolem půl šesté odpoledne přišel do bankovního domu na Tilleho náměstí v Praze 5 muž s maskou na obličeji. Ihned po vstupu vytáhl pravou rukou zpoza zad černou pistoli, se kterou přiběhl k přepážce, za kterou seděla pracovnice banky, a dosti vulgárním způsobem požadoval vydání hotovosti. Úřednice byla ale v šoku a na pachatele jen koukala. Po chviličce však zabouchla zásuvku s penězi a odběhla od přepážky. Pachatel se poté otočil a z banky utekl bez jakékoliv hotovosti pryč, směrem k ul. Tréglova.
 
Lupiče při činu zachytilo hned několik bezpečnostních kamer a k jeho popisu kriminalisté uvedli, že se jedná o muže světlé pleti ve věku kolem 30-40let, zavalitější postavy. V době přepadení byl oblečen do ¾ kalhot bílé barvy, světle modrého tyrkysového trika s límečkem značky Lacoste, na nohou pak měl tmavší boty a na hlavě modrou čepici s kšiltem.  Obličej si snažil zakrýt maskou, kterou měl připevněnou tmavým provázkem či gumičkou kolem hlavy. Muž mluvil česky a bez přízvuku.
 
Kriminalisté touto cestou žádají širokou veřejnost o případná svědectví v případě, že by muže na kamerovém záznamu někdo poznal. V takovém případě prosíme všímavé spoluobčany, aby neprodleně kontaktovali bezplatnou tísňovou linku 158.
 
por. Mgr. Hana Jeřábková, DiS. – 9. 8. 2014
Odkazy do noveho okna

Pachatel přepadení

Pachatel přepadení 

Detailní náhled

Pachatel přepadení II.

Pachatel přepadení II. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem