Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Přepadl seniora

LOUNY - Starý pán se nyní zotavuje v nemocnici... 

Ve středu večer přepadl neznámý pachatatel surovým způsobem téměř 87letého seniora. V lounské Bezručově ulici jej kolem 20, 30 hodin zezadu udeřil neznámým předmětem do hlavy a přitom mu z levé ruky vytrhl tašku s prázdnými lahvemi od piva a se zbytky jídla. Při napadení utrpěl poškozený zhmožděniny a hematomy na hlavě a na levé ruce. Byl hospitalizován na chirurgickém oddělení žetecké nemocnice. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu loupeže a po pachateli, který neváhal přepadnout bezbranného seniora, intenzivně pátrají.

Vloupal se do garáže, odcizil nářadí

Ze středy na čtvrtek se vloupal do jedné garáže v Dukelské ulici v Žatci dosud neznámý pachatel. Nezjištěným předmětem vypáčil a rozštípal dveře a následně odcizil elektrickou pilu a vrtačku zn. Narex. Svým počínáním tak způsobil škodu za deset tisíc korun. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže, po pachateli pátrají.

Poničená auta na Lounsku

Další případ poškození karosérií motorových vozidel šetří policisté v lounském okrese. Poté, co v úterý poničil v Lounech dosud nezjištěný vandal zaparkovaného passata (http://www.policie.cz/clanek/napadl-souseda-byl-obvinen.aspx), byly policistům nahlášeny další dva případy. V Domoušicích se neznámý poberta vyřádil na osobním vozidle zn. Mercedes, u kterého poškrábáním laku karoserie způsobil škodu za 30 tisíc korun a v Lounech dosud nezjištěný vandal poničil nákladní vozidlo zn. VW Crafter. Mimo střechy poškrábal celou karoserii včetně přední kapoty. Poničil i obě zpětná zrcátka. Svým jednáním tak způsobil škodu za celkem 50 000 Kč. Oba případy šetří policisté jako trestné činy poškození cizí věci. 

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 31. března 2011

vytisknout  e-mailem