Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Přepadní se odehrálo v břeclavské herně

BŘECLAVSKO: Maskovaný muž si přišel pro tržbu. 

Břeclav - Včera navečer před půl devátou přišel do herny maskovaný muž, který ohrožoval obsluhu nožem. Jednalo se o podnik nacházející se nedaleko břeclavského náměstí na ulici 17. listopadu. Pachatel neměl více než třicet let. Byl podsadité postavy a menšího vzrůstu - kolem 160 centimetrů. Na tvářích měl strniště. Na sobě měl tmavé oblečení a mluvil plynule česky.

Do herny vstoupil maskovaný kapucí a brýlemi. Obešel herní automaty a pak se rovnou vydal k baru, kde se nacházela obsluhující barmanka. Začal po ní požadovat peníze a na důkaz toho, že to myslí s přepadením vážně, ji začal ohrožovat nožem s širší čepelí. Přepadená žena mu vydala určitou finanční částku a muž následně podnik opustil.

Kriminalisté v současné době vyhodnocují veškeré poznatky a stopy. Přesto uvítáme informace od občanů, kteří se v inkriminovanou dobu v centru Břeclavi pohybovali a podezřelého muže si všimli. Své poznatky můžete sdělit na jakékoliv služebně či přímo volat bezplatnou linku 158. Předem děkujeme za pomoc.

por. Mgr. Kamila Haraštová, 27. srpna 2015

lp břeclav.mp3

vytisknout  e-mailem