Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Přes noc odcizil horské jízdní kolo ze střešního nosiče

JABLONEC NAD NISOU – Neviděli jste horské jízdní kolo za 100 tisíc korun, které bylo jeho majiteli odcizeno ze střešního nosiče na zaparkovaném vozidle v ulici Svatopluka Čecha? 

Odcizené jízdní kolo (2)Odcizené jízdní kolo (2)Během uplynulého víkendu v noci ze soboty na neděli dosud neznámý pachatel odcizil horské jízdní kolo značky Airdrop v hodnotě 100.000,- Kč, které v té době bylo připevněno a zajištěno na střešním nosiči u zaparkovaného vozidla Jaguar v Jablonci nad Nisou v ulici Svatopluka Čecha v místě mezi křižovatkou s ulicí Mánesova a restaurací MOC. Jednalo se o jízdní kolo tři měsíce staré, stříbrno – černé barvy se stříbrnými řídítky, bez přehazovacího mechanismu a bez výrobního čísla. Na střešním nosiči značky Thule způsobil neznámý pachatel škodu ve výši 5.000,- Kč. Celý případ nyní šetří policisté z Obvodního oddělení v Jablonci nad Nisou, kteří již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádež, za jehož spáchání hrozí pachateli v případě dopadení trest odnětí svobody až na pět let, a to vzhledem k výši způsobené škody.

Jablonečtí policisté v souvislosti s tímto případem žádají o pomoc při pátrání po odcizeném jízdním horském kole a neznámém pachateli. Pokud má někdo jakékoliv informace k výskytu uvedeného jízdního kola nebo k osobě dosud neznámého pachatele, ať je sdělí policistům na kterékoliv služebně nebo na bezplatné lince 158. Občané mohou samozřejmě také kontaktovat policisty osobně přímo na Obvodním oddělení v Jablonci nad Nisou v ulici 5. května 60 a telefonicky na č. 974 480 100.


1. srpna 2023
nprap. Dagmar Sochorová
tisková mluvčí, KŘP Libereckého kraje

Odkazy do noveho okna

Odcizené jízdní kolo (1)

Odcizené jízdní kolo (1) 

Detailní náhled

Odcizené jízdní kolo (2)

Odcizené jízdní kolo (2) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem