Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Přes noc zmizel traktor kabriolet

ZLÍNSKO: Zloděj způsobil majiteli škodu 200 000 korun. 

Policisté z Valašských Klobouk se zabývají odcizením traktoru zaparkovaného na oploceném pozemku ve Vlachově Lhotě u rodinného domu. Odcizením traktoru vznikla jeho majiteli škoda ve výši dvě stě tisíc korun. Pokud by někdo z projíždějících řidičů či místních obyvatel mohl policistům pomoci při pátrání po pachateli trestného činu krádež, ať se ozve na telefonní číslo 974 666 771.

Sedmašedesátiletý muž je majitelem několika zemědělských strojů, které má zaparkované na pozemku naproti svého rodinného domu. V pondělí 8. května kolem osmé hodiny večer všechny stroje zkontroloval a uzamknul dvoukřídlou bránu. Následující den o půl páté ráno si jeho syn všiml, že je brána otevřená. Vzbudil tedy svého otce a ten zjistil, že během několika hodin v noci někdo přestřihl zámek i řetěz a odcizil traktor značky Pavel Šálek Cabrio. Vzhledem k jeho menším rozměrům je pravděpodobné, že ho zloděj naložil do nákladního vozidla a z místa odjel. Přesto si jeho počínání mohl všimnout někdo z projíždějících řidičů či místních obyvatel.

Policisté událost šetří jako krádež. Díky vysoké ceně traktoru hrozí zloději v případě jeho vypátrání a odsouzení trest odnětí svobody až na pět let.

10. května 2017, nprap. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem